Ανακοίνωση

Λόγω εκτεταμένων βλαβών στο δίκτυο της ΔΕΗ στην περιοχή Παραλίμνης συνέπεια της καταιγίδας της 7ης Ιουνίου, προκλήθηκε διακοπή ηλεκτροδότησης στο υδραγωγείο Παραλίμνης.

Εξ’ αιτίας αυτής της διαταραχής, σας ενημερώνουμε ότι στις περιοχές Δεξαμενής & Κουρέντι Χαλκίδας, το νερό για σύντομο χρονικό διάστημα τις πρωινές ώρες σήμερα, ενδέχεται να έχει παροδικά αυξημένη θολότητα.

Συνίσταται η ελεύθερη ροή του νερού από κάποια βρύση για μικρό διάστημα, έως ότου να διαυγάσει.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Εκ της ΔΕΥΑΧ

Σχετικά Άρθρα

17 Ιούν

Λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης στην οδό Αβάντων, θα υπάρχει πιθανή διακοπή υδροδότησης στις οδούς: Περ. Σταύρου – Αβάντων – Αγγελάτου – Κριεζή σήμερα Τετάρτη 17/6/2015 από 14.30 έως 18.30. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

30 Μαρ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια των απαραίτητων εργαλείων που θα χρησιμοποιούνται από τα συνεργεία ύδρευσης για την αποκατάσταση βλαβών και τυχόν αντικαταστάσεις – επεκτάσεις – μεταφορές του δικτύου ύδρευσης, σύμφωνα  με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς των ως άνω υλικών στον χώρο που θα υποδείξει η Υπηρεσία βαρύνουν […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP