Ανακοίνωση εργασιών

Λόγω εργασιών επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στην οδό Αντιγόνου στην περιοχή «Αλωνάκι» Χαλκίδας στο ύψος της συμβολής με την οδό Ελ. Βενιζέλου, από την Πέμπτη 7/12/2017 θα διαφοροποιηθεί η πορεία των οχημάτων που διέρχονται από την οδό Ευβοίας με κατεύθυνση προς το Αλωνάκι και θα γίνεται σύμφωνα με τις νέες σημάνσεις μέσω της οδού Όχης.

  ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ

Σχετικά Άρθρα

11 Ιούλ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω βλάβης που προκάλεσε συνεργείο εργασιών φυσικού αερίου σε δίκτυο Ύδρευσης της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα έχουμε διακοπή νερού  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΩΝ  (08:30 – 10:30) προκειμένου να επισκευαστεί η βλάβη. Θα επηρεαστούν οι περιοχές Αγ. Μαρίνας και Μπαταριά. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

15 Ιαν

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών στο δίκτυο Ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στο κέντρο της Χαλκίδας, θα έχουμε πιθανή διακοπή νερού σήμερα Δευτέρα 15-01-2024 από τις 10:00 το πρωί και εκτιμάται για διάρκεια 3 περίπου ωρών. Η διακοπή θα επηρεάσει τις περιοχές κέντρου Χαλκίδας, Νεάπολης, Καναπίτσας & […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP