Πρόσκληση για το έργο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΖΙΚΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ»

Για την επέκταση του δικτύου ύδρευσης στη  Ν. Κύζικο της Δ.Ε. Ν. Αρτάκης του Δήμου Χαλκιδέων σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Περιγραφή, Προϋπολογισμός, Προμέτρηση, Τιμολόγιο), απαιτείται η:

Επέκταση δικτύου ύδρευσης συνολικού μήκους 250μ.  DN 90 mm/PN 16 atm από πολυαιθυλένιο και κατασκευή έξι παροχών νερού για διασύνδεση με τα ακίνητα.

Στη μελέτη περιλαμβάνεται η πλήρης αποκατάσταση των σημείων παρέμβασης στην προτέρα κατάσταση. Η άσφαλτος θα κοπεί με ασφαλτοκόπτη και τα προϊόντα εκσκαφής θα μεταφέρονται σε κατάλληλο χώρο.

Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 12.686,94 (χωρίς επιβάρυνση Φ.Π.Α. κατ’ εφαρμογή του άρθρου 1 του ν. 4281/2014.)

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

29 Νοέ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια και εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για την παρακολούθηση των απομακρυσμένων εγκαταστάσεων στη Δ.Ε. Αυλίδας, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε […]

18 Μαρ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια διακοσίων πενήντα (250) ολόσωμων φορμών μιας χρήσης και τετρακοσίων δέκα έξι  κουτιών (συσκ. 100 τμχ) γαντιών μιας χρήσης, για την προστασία των εργαζομένων στα συνεργεία ύδρευσης και αποχέτευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.,  στα πλαίσια των μέτρων που πρέπει να λάβει η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. για την προληπτική αντιμετώπιση της εμφάνισης του […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP