Πρόσκληση για το έργο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΖΙΚΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ»

Για την επέκταση του δικτύου ύδρευσης στη  Ν. Κύζικο της Δ.Ε. Ν. Αρτάκης του Δήμου Χαλκιδέων σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Περιγραφή, Προϋπολογισμός, Προμέτρηση, Τιμολόγιο), απαιτείται η:

Επέκταση δικτύου ύδρευσης συνολικού μήκους 250μ.  DN 90 mm/PN 16 atm από πολυαιθυλένιο και κατασκευή έξι παροχών νερού για διασύνδεση με τα ακίνητα.

Στη μελέτη περιλαμβάνεται η πλήρης αποκατάσταση των σημείων παρέμβασης στην προτέρα κατάσταση. Η άσφαλτος θα κοπεί με ασφαλτοκόπτη και τα προϊόντα εκσκαφής θα μεταφέρονται σε κατάλληλο χώρο.

Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 12.686,94 (χωρίς επιβάρυνση Φ.Π.Α. κατ’ εφαρμογή του άρθρου 1 του ν. 4281/2014.)

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

29 Σεπ

Aφορά την Παροχή Υπηρεσίας Τεχνικού Συμβούλου για το έργο: «ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΗΘΟ ΩΣ ΤΗΝ ΣΟΥΒΑΛΑ»  που  είναι απαραίτητη για το συγκεκριμένο έργο, εξαιτίας των ειδικών μεθόδων αποκατάστασης του αγωγού που θα εφαρμοστούν, οι οποίες πρέπει να προσδιοριστούν και να προδιαγραφούν από επιστήμονα με ειδική επιστημονική εμπειρία σε έργα παρόμοιας φύσης με αποδεδειγμένη […]

17 Δεκ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ανταλλακτικών για τα αισθητήρια μέτρησης οξυγόνου για το Κέντρο Λυμάτων Νέας Αρτάκης, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP