Πρόσκληση σε διαγωνισμό με τίτλο «Προμήθεια διαλυμάτων χημικών υλικών για τις ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.»

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας ( Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ΔΙΑΚΗΡΥΣΣΕΙ Ανοικτό ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια διαλυμάτων χημικών υλικών για τις ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.», συνολικού προϋπολογισμού 99.200,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 80.000,00 €, ΦΠΑ: € 19.200,00 €), με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής και θα διεξαχθεί βάσει των διατάξεων του ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α΄/08.08.2016) Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Ο δι0αγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το πλήρες κείμενο της διακήρυξης από την διαδικτυακή Πύλη του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ www.promitheus.gov.gr με κωδικό αριθμό συστήματος 213126, αλλά και την Ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ Χαλκίδας www.deyax.gr .
(πληροφορίες: Μαστρογιάννη Ελένη, τηλ.: +30 22210 62615, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 07/09/2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο σύστημα.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στον ακόλουθο κωδικό του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) : 24000000-4 «ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ».

Ο κωδικός για τον κύριο τόπο εκτέλεσης της Σύμβασης είναι : EL642

Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:
α) κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),
γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ, στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4 και 5 και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και
δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

Οι ενώσεις οικονομικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων και των προσωρινών συμπράξεων, δεν απαιτείται να περιβληθούν με συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς.

Προϋπόθεση συμμετοχής είναι οι διαγωνιζόμενοι να ασκούν επάγγελμα σχετικό με το δημοπρατούμενο αντικείμενο, να είναι εγγεγραμμένοι στα οικεία επαγγελματικά ή εμπορικά μητρώα, να πληρούν τις νομικές, οικονομικές και τεχνικές προϋποθέσεις, να διαθέτουν την απαιτούμενη επαγγελματική επάρκεια, να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή και να έχουν εγγραφεί ως “Οικονομικοί Φορείς” στο ηλεκτρονικό σύστημα Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό των 1.600,00€ (χιλίων εξακοσίων ευρώ) ή ποσού που αντιστοιχεί στο 2% του προϋπολογισμού του τμήματος της μελέτης για το οποίο υποβάλλεται προσφορά. Στην περίπτωση ένωσης οικονομικών φορέων, η εγγύηση συμμετοχής περιλαμβάνει και τον όρο ότι η εγγύηση καλύπτει τις υποχρεώσεις όλων των οικονομικών φορέων που συμμετέχουν στην ένωση. Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς του άρθρου 2.4.5 της Διακήρυξης, ήτοι έως 07/10/2024, άλλως η προσφορά απορρίπτεται.

Τα σχετικά αιτήματα παροχής διευκρινίσεων υποβάλλονται ηλεκτρονικά, το αργότερο μέχρι και έξι (6) ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών και απαντώνται αντίστοιχα, στο πλαίσιο της παρούσας, στη σχετική ηλεκτρονική διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης στην πλατφόρμα του ΕΣΗΔΗΣ, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Διαδικτυακής πύλης (www.promitheus.gov.gr).

Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι η Δ.Ε.Υ.Α.Χ., σύμφωνα με την Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) με αριθμό 94/2023 (ΑΔΑ: ΨΕ87ΟΕΚΜ-6ΦΓ).

Κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

2 Νοέ

Η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο του έργου “Κατασκευή αγωγού υδροδότησης Νέου Νοσοκομείου”, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης του νέου αγωγού υδροδότησης του Νέου Νοσοκομείου με τη δεξαμενή Βαθροβουνίου, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου από ώρα 00:00 το βράδυ έως και 05:00 τα ξημερώματα. Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα […]

29 Μάι

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσιών ταχυμεταφορών για φακέλους και μικροδέματα από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. σε όλη την επικράτεια και για χρονικό διάστημα δύο ετών ή μέχρι εξαντλήσεως του συμβατικού ποσού, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP