Πρόσκληση για το έργο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΥΖΙΚΟ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ»

Για την επέκταση του δικτύου ύδρευσης στη  Ν. Κύζικο της Δ.Ε. Ν. Αρτάκης του Δήμου Χαλκιδέων σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Περιγραφή, Προϋπολογισμός, Προμέτρηση, Τιμολόγιο), απαιτείται η:

Επέκταση δικτύου ύδρευσης συνολικού μήκους 250μ.  DN 90 mm/PN 16 atm από πολυαιθυλένιο και κατασκευή έξι παροχών νερού για διασύνδεση με τα ακίνητα.

Στη μελέτη περιλαμβάνεται η πλήρης αποκατάσταση των σημείων παρέμβασης στην προτέρα κατάσταση. Η άσφαλτος θα κοπεί με ασφαλτοκόπτη και τα προϊόντα εκσκαφής θα μεταφέρονται σε κατάλληλο χώρο.

Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 12.686,94 (χωρίς επιβάρυνση Φ.Π.Α. κατ’ εφαρμογή του άρθρου 1 του ν. 4281/2014.)

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

15 Απρ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την επισκευή του με αρ. κυκλοφ. XAO 8998 υπηρεσιακού οχήματος, ήτοι αναλυτικά: 1 τμχ μπουτόν μίζας 1 σετ ψυκτροθήκες 1 σετ κάρβουνα 1 τμχ γρανάζι 2 τμχ ρουλεμάν Εργασία επισκευής μίζας   2 τμχ ελαστικά 195/65/15 1 σετ υαλοκαθαριστήρες 5 λίτρα λάδι συνθετικό 5/30 1 τμχ φίλτρο λαδιού 1 […]

26 Μάι

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσιών προληπτικής συντήρησης και διάγνωσης των εκτάκτων βλαβών των αντλιοστασίων ύδρευσης, που βρίσκονται στις Δημοτικές Ενότητες Ν.Αρτάκης και Ανθηδόνος, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP