Πρόσκληση για το έργο “ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Δ.Ε. Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ”

Για την επέκταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Χαραλάμπους Δ.Ε. Ν. Αρτάκης, σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Περιγραφή, Προϋπολογισμός, Προμέτρηση, Τιμολόγιο, Αντιστίχιση με ΕΤΕΠ, ΕΣΥ).

Η εν λόγω περιοχή είναι πυκνοδομημένη και υπάρχει πλέον δυνατότητα σύνδεσης με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων οπότε θα αποφευχθεί ο κίνδυνος περιβαλλοντικής επιβάρυνσης μέσω των υφιστάμενων βόθρων.

Στο έργο περιλαμβάνεται η επέκταση δικτύου αποχ. ακαθάρτων στην οδό Χαραλάμπους στη Ν. Αρτάκη, συνολικού μήκους 150μ. Φ200/Σ41/ΠΛ, καθώς και η τοποθέτηση 3 κεντρικών φρεατίων επίσκεψης.

Στη μελέτη περιλαμβάνεται η πλήρης αποκατάσταση των σημείων παρέμβασης στην προτέρα κατάσταση. Η άσφαλτος θα κοπεί με ασφαλτοκόπτη, τα προϊόντα εκσκαφής θα μεταφέρονται σε κατάλληλο χώρο και η πλήρωση του σκάμματος θα γίνει με άμμο προέλευσης λατομείου για την έδραση, τον εγκιβωτισμό και την προστασία του αγωγού, με θραυστό υλικό λατομείου (3Α) και κατάλληλα προιόντα εκσκαφών με συμπύκνωση.

Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.

Ο προϋπολογισμός για την επέκταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Χαραλάμπους Δ.Ε. Ν. Αρτάκης, (cpv: 45231300-8 «Κατασκευαστικές εργασίες για αγωγούς ύδρευσης και αποχέτευσης»), ανέρχεται στο ποσό των 10.992,38 € (χωρίς επιβάρυνση Φ.Π.Α. κατ’ εφαρμογή του άρθρου 1 του ν. 4281/2014.).

Οι προσφορές θα πρωτοκολληθούν και θα παραληφθούν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ως την Δευτέρα 06/09/2021 στις 13.00μ.μ. στο Γρ. Πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας.

Πληροφορίες για το έργο θα δίνονται από την Τεχνική Υπηρεσία (κ. Πουλημενάκος).

Για περισσότερες λεπτομέρειες κατεβάστε τα συνημμένα έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

25 Ιούν

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ενός αναδευτήρα ισχύος 1,9KW της εταιρείας ABS, τύπου RW2022 S13/4 ή ισοδύναμου, ο οποίος πρόκειται να τοποθετηθεί στο αντλιοστάσιο ακάθαρτων «Α1-Παραλιας» στην Δ.Ε. Αρτάκης, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 […]

12 Απρ

Ο Πρόεδρος Δ.Σ./Δ.Ε.Υ.Α.Χ. διακηρύσσει ανοικτό ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου της Παροχής Υπηρεσίας «Συντήρηση Η/Μ Εγκαταστάσεων Δ.Ε. Χαλκίδας», με προϋπολογισμό ποσού εκατόν είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ (125.000,00 €) χωρίς το Φ.Π.Α, και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής, σύμφωνα με τις […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP