Πρόσκληση για το έργο: “Επέκταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Φωτ. Λιβανίου στο Δοκό Δ.Ε. Χαλκίδας”

Για την Επέκταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Φωτ. Λιβανίου στο Δοκό Δ.Ε. Χαλκίδας, σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Περιγραφή, Προϋπολογισμός, Προμέτρηση, Τιμολόγιο, Αντιστίχιση με ΕΤΕΠ, ΕΣΥ, Σ.Α.Υ.Φ.Α.Υ).
To
αντικείμενο της παρούσας μελέτης αφορά στην επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Φωτ. Λιβανίου στην περιοχή Δοκού της Δ.Ε. Χαλκίδας του Δήμου Χαλκιδέων.
H
εν λόγω περιοχή είναι πυκνοδομημένη και υπάρχει πλέον δυνατότητα σύνδεσης με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων οπότε αποφεύγεται ο κίνδυνος περιβαλλοντικής επιβάρυνσης μέσω των υφιστάμενων βόθρων.
Τα προϊόντα εκσκαφής θα μεταφέρονται σε κατάλληλο χώρο και η πλήρωση του σκάμματος θα γίνει με άμμο προέλευσης λατομείου για την έδραση, τον εγκιβωτισμό και την προστασία του
αγωγού, με θραυστό υλικό λατομείου () και με κατάλληλα προιόντα εκσκαφών.

Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.
Ο προϋπολογισμός για την επέκταση δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στην οδό Φωτ. Λιβανίου στο Δοκό Δ.Ε. Χαλκίδας, ανέρχεται στο ποσό των 12.458,56 €.
Οι προσφορές θα πρωτοκολληθούν και θα παραληφθούν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ως την Πέμπτη 16/06/2022 στις 13.00 μ.μ. στο Γρ. Πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας.
Πληροφορίες για το έργο θα δίνονται από την Τεχνική Υπηρεσία (κ. Πουλημενάκος)
Για να ενημερωθείτε σχετικά κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

15 Οκτ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια περιστρεφόμενων ρευματοδοτών για τα Κέντρα Λυμάτων Χαλκίδας και Νέας Αρτάκης,  σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε […]

25 Σεπ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκίδας διακηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου της Προμήθειας βιομηχανικών υλικών για το Κέντρο Λυμάτων Χαλκίδας, με προϋπολογισμό ποσού σαράντα ενός χιλιάδων τριακοσίων πενήντα επτά ευρώ και ογδόντα έξι λεπτών (41.357,86€) χωρίς το Φ.Π.Α. και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP