Πρόσκληση για το έργο: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣH ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΤΤΑ Τ.Κ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Δ.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ»

Για την αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων επί της Παρόδου Προέδρου Πάττα στην περιοχή Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Ληλαντίων, σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Περιγραφή, Προϋπολογισμός, Προμέτρηση, Τιμολόγιο, Αντιστίχιση με ΕΤΕΠ, ΕΣΥ)
To
αντικείμενο της παρούσας αφορά στην αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων επί της Παρόδου Προέδρου Πάττα στην περιοχή Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Ληλαντίων του Δήμου Χαλκιδέων.
Η εν λόγω περιοχή με την αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων θα προστατευθεί αντιπλημμυρικά και θα ανακουφιστεί σημαντικά κατά τη διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων, διότι ο υπάρχων αγωγός διαμέτρου μόλις Φ140 λειτουργεί προβληματικά και έχοντας μικρή παροχή εμφράζεται συχνά.

Στο έργο περιλαμβάνεται η αντικατάσταση δικτύου αποχ. ομβρίων επί της Παρόδου Προέδρου Πάττα Τ.Κ. Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Ληλαντίων με αγωγούς συνολικού μήκους 100μ. Φ200/Σ41/ΠΛ, η κατασκευή συνολικά πέντε νέων φρεατίων υδροσυλλογής με τη σύνδεσή τους με το δίκτυο καθώς και η σύνδεση των υπαρχόντων φρεατίων με το νέο δίκτυο.

Τα προϊόντα εκσκαφής θα μεταφέρονται σε κατάλληλο χώρο και η πλήρωση του σκάμματος θα γίνει με άμμο προέλευσης λατομείου για την έδραση, τον εγκιβωτισμό και την προστασία του αγωγού και με θραυστό υλικό λατομείου ().

Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.

Ο προϋπολογισμός για την αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων επί της Παρόδου Προέδρου Πάττα στην περιοχή Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Ληλαντίων, (
cpv: 452313008 «Κατασκευαστικές εργασίες για αγωγούς ύδρευσης και αποχέτευσης»), ανέρχεται στο ποσό των 7.882,27 (χωρίς επιβάρυνση Φ.Π.Α. κατ’ εφαρμογή του άρθρου 1 του ν. 4281/2014.).

Οι προσφορές θα πρωτοκολληθούν και θα παραληφθούν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ως την Τρίτη 22/02/2022 στις 13.00 μ.μ. στο Γρ. Πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας.

Πληροφορίες για το έργο θα δίνονται από την Τεχνική Υπηρεσία (κ. Πουλημενάκος)

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

19 Μαρ

Η Πρόεδρος Δ.Σ../Δ.Ε.Υ.Α.Χ. : Προκηρύσσει ανοιχτό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη προμηθευτή οικοδομικών υλικών, αδρανών υλικών, ασφαλτομίγματος, έτοιμου σκυροδέματος, μονωτικών υλικών και χρωμάτων για τις ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., οικονομικού έτους 2014 και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. Η διεξαγωγή της δημοπρασίας, η αποσφράγιση των προσφορών και η ανακήρυξη του μειοδότη θα […]

9 Μαρ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Χαλκίδας σας ενημερώνει ότι λόγω βλάβης σε πυροσβεστικό κρουνό στην περιοχή Αγ. Νικολάου – Μπούτζι, θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης που θα διαρκέσει περίπου τρεις (3) ώρες (12.00 – 15.00) και θα επηρεάσει τις αναφερόμενη περιοχή, ώστε να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη επισκευή. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP