Πρόσκληση για την προμήθεια υλικών Α’ βοηθειών για το Κέντρο Λυμάτων Χαλκίδας

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια υλικών Α’ βοηθειών για το Κέντρο Λυμάτων Χαλκίδας, σύμφωνα  με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση [ΑΔΑΜ: 22REQ011490070].

Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς της ως άνω προμήθειας στον χώρο που θα υποδείξει η Υπηρεσία βαρύνουν τον Προμηθευτή.

Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από τη σύναψη δημοσίων συμβάσεων.

Κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής, ανά ομάδα.

Στην προσφορά θα αναγράφεται η ημερομηνία λήξης των ειδών που προσφέρονται όπως και η εμπορική ονομασία των προϊόντων.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016 καθώς και η προηγούμενη εξόφληση τυχόν οφειλών του αναδόχου προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail, το αργότερο έως τις 04-11-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη
Γραφείου Προμηθειών
Ελένη Μαστρογιάννη                                                                       

 

Θεωρήθηκε
Η Δ/ντρια  Δ/κών
&  Οικ/κών Υπηρεσιών
Μαρίνα Κομματά

Σχετικά Άρθρα

13 Νοέ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια και εγκατάσταση μιας (1) κλιματιστικής μονάδας,  σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά […]

29 Ιαν

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την Προμήθεια – Αντικατάσταση και θέση σε λειτουργία δυο Ομαλών Εκκινητών ισχύος 90KW για τις Γεωτρήσεις «Γ7 – Ερίων» Δ.Ε. Χαλκίδας και «Ποτάμι» Δ.Ε. Ληλαντίου,  σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP