Πρόσκληση για την προμήθεια ηλεκτρολογικών υλικών

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ηλεκτρολογικών υλικών που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για τη συντήρηση και επισκευή των υπαρχουσών εγκαταστάσεων της μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού Νέας Αρτάκης, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης τελευταίου τριμήνου ή Υπεύθυνη Δήλωση σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 7αγ του άρθρου 43 του ν.4605/2019.  Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

β. Φορολογική ενημερότητα σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς.

γ. Ασφαλιστική ενημερότητα σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016) που εκδίδεται από την αρμόδια αρχή.

δ. Πιστοποιητικό εγγραφής στο Επιμελητήριο σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς ή αντίγραφο μητρώου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Τα ως άνω δικαιολογητικά δύναται να κατατεθούν είτε μαζί με την οικονομική προσφορά ή σε σημείο πριν την ανάθεση.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ:

Υπεύθυνη Δήλωση για το χρόνο παράδοσης των υλικών.

Αναλυτική τεχνική περιγραφή, τυχόν τεχνικά φυλλάδια ή προσπέκτους για τα προσφερόμενα είδη, όπου θα αναφέρεται ο οίκος κατασκευής καθώς και τα λοιπά τεχνικά στοιχεία.

Κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η συμφερότερη προσφορά βάσει  τιμής, ανά ομάδα.

Η παράδοση των ειδών θα γίνει  σε χρόνο και τόπο καθ’ υπόδειξη της υπηρεσίας, με ευθύνη και δαπάνη του Προμηθευτή.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ.

Θα προτιμηθεί τρόπος πληρωμής με πίστωση τριών μηνών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του Προμηθευτή, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.

Η προσφορά με τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλεί σε σφραγισμένο φάκελο στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή στο e-mail gprom@deyax.gr, το αργότερο έως 19-11-2021 και ώρα 10:00 π.μ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη
Γραφείου Προμηθειών
Ελένη Μαστρογιάννη                                                                      

 

Θεωρήθηκε
Η Αναπληρώτρια Δ/ντρια
Δ/κών &  Οικ/κών Υπηρεσιών
Μαρίνα Κομματά

Σχετικά Άρθρα

16 Φεβ

O Πρόεδρος Δ.Σ../Δ.Ε.Υ.Α.Χ. προκηρύσσει πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη προμηθευτή οικοδομικών υλικών, αδρανών υλικών, ασφαλτομίγματος και χρωμάτων για τις ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., οικονομικού έτους 2016 και με  κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. Η διεξαγωγή της δημοπρασίας, η αποσφράγιση των προσφορών και η ανακήρυξη του μειοδότη θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις […]

2 Σεπ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσιών με τίτλο «Καθαρισμοί Αντλιοστασίων Ακαθάρτων Δ.Ε. Χαλκίδας και Ληλαντίων», για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός και δέκα πέντε (15) ημερών, σύμφωνα  με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP