Πρόσκληση για την παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας,  σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης τελευταίου τριμήνου ή Υπεύθυνη Δήλωση σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 7αγ του άρθρου 43 του ν.4605/2019.  Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

β. Φορολογική ενημερότητα σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς.

γ. Ασφαλιστική ενημερότητα σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016) που εκδίδεται από την αρμόδια αρχή

δ. Πιστοποιητικό εγγραφής στο Επιμελητήριο σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς.

ε. Εφόσον πρόκειται για  νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του νομικού προσώπου (άρθρο 93 του Ν.4412/2016). Τυχόν πιστοποιητικά ΓΕΜΗ, να είναι έκδοσης εντός τριάντα εργάσιμων ημερών από την υποβολή τους.

Τα ως άνω δικαιολογητικά θα υποβάλλονται με την προσφορά ή έστω σε σημείο πριν την ανάθεση.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ.

Η διάρκεια της Σύμβασης ορίζεται σε 18 μήνες  από την ημερομηνία ενεργοποίησης των συνδέσεων.

Κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής (θα συνυπολογιστεί και το ποσό της προσφερόμενης επιδότησης συσκευών).

Επισημαίνεται ότι η οικονομική προσφορά του κάθε συμμετέχοντος εκτός από το κόστος παροχής υπηρεσιών θα αναγράφει τα τέλη κινητής τηλεφωνίας για κάθε σύνδεση και το συνολικό ποσό επιδότησης για προμήθεια συσκευών το διάστημα της Σύμβασης με τη σειρά που αναγράφεται στη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές.

Η Επιχείρηση   δύναται   να τροποποιήσει  τη  Σύμβαση  ως προς τις επιμέρους ποσότητες των συνδέσεων (αριθμό συνδέσεων) και κατ’ επέκταση του συνόλου των ποσοτήτων της Σύμβασης, κατόπιν της υπογραφής αυτής και πριν την λήξη ισχύος της,  ως δικαίωμα προαίρεσης ποσοστού μέχρι 20% των αρχικών ποσοτήτων  και  µεταβολή που δεν ξεπερνά το 50%  της αξίας της αρχικής σύµβασης, εφόσον αυτό επιβάλλεται για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών,   σύµφωνα   µε   τις   διατάξεις   του   αρ.   337   του Ν.4412/2016 και την κατευθυντήρια οδηγία 22 της ΕΑΑΔΗΣΥ (ΑΔΑ:7ΜΥΤΟΞΤΒ-ΖΓΖ).

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.

Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.,  ή μέσω e-mail το αργότερο έως 05-07-2021 και ώρα 11:00 π.μ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη
Γραφείου Προμηθειών
Ελένη Μαστρογιάννη                                                                     

 

Θεωρήθηκε
Η Δ/ντρια Διοικ/κών
&  Οικονομικών Υπηρεσιών
Νίκη Ζαχαρού

Σχετικά Άρθρα

29 Ιαν

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια τεσσάρων (4) στεγανών για το Κέντρο Λυμάτων Χαλκίδας, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, […]

15 Νοέ

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια Η/Υ και εκτυπωτών, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά: α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου. Η […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP