Πρόσκληση για την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης του τελευταίου τριμήνου. Όσον αφορά στις: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

β. Φορολογική ενημερότητα σε ισχύ την ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου προσφοράς.

γ. Ασφαλιστική ενημερότητα (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016), σε ισχύ την ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου προσφοράς.

δ. Πιστοποιητικό εγγραφής στο Επιμελητήριο ή ισοδύναμο έγγραφο που να πιστοποιεί την επαγγελματική ιδιότητα του προσφέροντος.

ε. Πιστοποιητικά ότι δεν τελείτε υπό πτώχευση, πτωχευτικό συμβιβασμό ή υπό αναγκαστική διαχείριση ή ότι δεν έχουν υπαχθεί σε διαδικασία εξυγίανσης, που εκδίδονται από το αρμόδιο Πρωτοδικείο της έδρας του οικονομικού φορέα.

στ. Εφόσον πρόκειται για  νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του νομικού προσώπου (άρθρο 93 του Ν.4412/2016) (Καταστατικό, γενικό πιστοποιητικό ΓΕΜΗ, πιστοποιητικό ισχύουσας εκπροσώπησης κ.λ.π.). Τυχόν πιστοποιητικά ΓΕΜΗ θα πρέπει να έχουν εκδοθεί έως τριάντα (30) εργάσιμες ημέρες πριν την υποβολή τους.

ζ. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει εκδοθεί σε βάρος του προσφέροντος απόφαση αποκλεισμού, σύμφωνα με το άρθρο 74 του ν. 4412/2016  & 306 ν.4412/2016.

η. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει αθετήσει τις υποχρεώσεις που προβλέπονται στην παρ. 2 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016, δεν συνήψε συμφωνίες με άλλους οικονομικούς φορείς με στόχο τη στρέβλωση του ανταγωνισμού, δεν μετείχε σε κατάσταση σύγκρουσης συμφερόντων κατά την έννοια του άρθρου 24 του ν. 4412/2016, δεν έχει επιδείξει σοβαρή ή επαναλαμβανόμενη πλημμέλεια κατά την εκτέλεση ουσιώδους απαίτησης στο πλαίσιο προηγούμενης δημόσιας σύμβασης, προηγούμενης σύμβασης με αναθέτοντα φορέα ή προηγούμενης σύμβασης παραχώρησης που είχε ως αποτέλεσμα την πρόωρη καταγγελία της προηγούμενης σύμβασης, αποζημιώσεις ή άλλες παρόμοιες κυρώσεις, δεν έχει κριθεί ένοχος σοβαρών ψευδών δηλώσεων κατά την παροχή των πληροφοριών που απαιτούνται για την εξακρίβωση της απουσίας των λόγων αποκλεισμού ή την πλήρωση των κριτηρίων επιλογής, δεν έχει αποκρύψει τις πληροφορίες αυτές ή δεν είναι σε θέση να προσκομίσει τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, δεν επιχείρησε να επηρεάσει με αθέμιτο τρόπο τη διαδικασία λήψης αποφάσεων του αναθέτοντα φορέα , να αποκτήσει εμπιστευτικές πληροφορίες που ενδέχεται να του αποφέρουν αθέμιτο πλεονέκτημα στη διαδικασία σύναψης σύμβασης ή να παράσχει εξ αμελείας παραπλανητικές πληροφορίες που ενδέχεται να επηρεάσουν ουσιωδώς τις αποφάσεις που αφορούν τον αποκλεισμό, την επιλογή ή την ανάθεση, δεν έχει διαπράξει σοβαρό επαγγελματικό παράπτωμα, το οποίο θέτει εν αμφιβόλω την ακεραιότητά του, για το οποίο του επιβλήθηκε ποινή που του στερεί το δικαίωμα συμμετοχής σε διαδικασία σύναψης δημόσιας σύμβασης και καταλαμβάνει τη συγκεκριμένη διαδικασία.

θ.Υπεύθυνη δήλωση (ψηφιακά υπογεγραμμένη ή με επικύρωση του γνησίου της υπογραφής) ότι δεν έχουν επιβληθεί σε βάρος του προσφέροντος, μέσα σε χρονικό διάστημα δύο (2) ετών πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής προσφοράς: αα) τρεις (3) πράξεις επιβολής προστίμου από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας που χαρακτηρίζονται, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση 2063/Δ1632/2011 (Β’ 266), όπως εκάστοτε ισχύει, ως «υψηλής» ή «πολύ υψηλής» σοβαρότητας, οι οποίες προκύπτουν αθροιστικά από τρεις (3) διενεργηθέντες ελέγχους, ή ββ) δύο (2) πράξεις επιβολής προστίμου από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας που αφορούν την αδήλωτη εργασία, οι οποίες προκύπτουν αθροιστικά από δύο (2) διενεργηθέντες ελέγχους.

Επιπρόσθετα και προκειμένου να αξιολογηθεί η επάρκεια και η δυνατότητα της καλής και έγκαιρης εκτέλεσης της σύμβασης, θα πρέπει να υποβληθεί πρόσφατο (τελευταίου τριμήνου) Πιστοποιητικό της Εθνικής Επιτροπής Τηλε­πικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) για την πιστοποίηση της εγγραφής τους στο Μητρώο Τα­χυδρομικών Επιχειρήσεων από το οποίο να προκύπτει το Δίκτυό τους ανά την Επικράτεια και οι υπηρεσίες για τις οποίες έχουν λάβει ειδική άδεια.

Επί ποινή αποκλεισμού απαιτείται εγγύηση συμμετοχής που ανέρχεται σε ποσοστό δύο τοις εκατό (2%) επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης και ισχύος πέντε (5) μηνών από την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των προσφορών.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.

Η προσφορά με τα δικαιολογητικά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή στο email  gprom@deyax.gr, το αργότερο έως τις 10-03-2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 μ.μ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη Γραφείου                                Η Δ/ντρια Διοικ/κών

Προμηθειών Δ.Ε.Υ.Α.Χ.                              & Οικ/κών Υπηρεσιών

Ελένη Μαστρογιάννη                                  Νίκη Ζαχαρού

 

Σχετικά Άρθρα

22 Απρ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια κόντρα πλακέ θαλάσσης, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού […]

19 Ιούλ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την επισκευή του αρ. κυκλοφ. XAΡ 8196 υπηρεσιακού οχήματος, ήτοι αναλυτικά: 1 τμχ σωλήνα συστήματος ψύξης 2 τμχ κολιέδες 5 κιλά παραφλού Εργασία αντικατάστασης των ως άνω ανταλλακτικών. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP