Πρόσκληση για την παροχή εξειδικευμένων υποβρύχιων εργασιών

Η ΔΕΥΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται για την παροχή εξειδικευμένων υποβρύχιων εργασιών για την αποκατάσταση βλάβης σε υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης διατομής DN315, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Η προσφορά  σας να σταλεί στο Γραφείο Προμηθειών ή στο e-mail gprom@deyax.gr έως τις 04-12-2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου ή Υπεύθυνη Δήλωση.

β. Φορολογική ενημερότητα

γ. Ασφαλιστική ενημερότητα (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016)

δ. Αντίγραφο λογαριασμού ύδρευσης και αποχέτευσης.

ε. Άδεια λειτουργίας καταδυτικού συνεργείου

Τα δικαιολογητικά από (α) έως και (γ) θα υποβάλλονται με την προσφορά ή έστω σε σημείο πριν την ανάθεση.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016 καθώς και η προηγούμενη εξόφληση τυχόν οφειλών του Προμηθευτή προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη

Γραφείου Προμηθειών

Ελένη Μαστρογιάννη                                                                                               

 

Θεωρήθηκε

Η Δ/ντρια Διοικ/κών

&  Οικονομικών Υπηρεσιών

Νίκη Ζαχαρού

Σχετικά Άρθρα

10 Απρ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών στο δίκτυο Ύδρευσης της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην οδό Κριεζή, θα έχουμε διακοπή νερού για διάρκεια 2 περίπου ωρών. Η διακοπή θα επηρεάσει  την γύρω περιοχή στο κέντρο της Χαλκίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.   Εκ της ΔΕΥΑΧ

13 Ιούλ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ) ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτης βλάβης σε αγωγό δικτύου ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην περιοχή Αγ. Μηνά – Βαλοπούλας, σήμερα 13-7-2022, θα έχουμε διακοπή νερού διάρκειας περίπου 3 ωρών (10:00-13:00) που θα επηρεάσει τον Αγ. Μηνά & τη Βαλοπούλα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP