Η Πρόεδρος Δ.Σ./Δ.Ε.Υ.Α.Χ. Διακηρύσσει: Την με πρόχειρο διαγωνισμό επιλογή αναδόχου σύμφωνα με το άρθρο 29 του Ν. 3669/08 με το σύστημα με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ν. 3669/08, για την εκτέλεση του έργου: «Αντικατάσταση και επισκευή δικτύου ύδρευσης στην περιοχή «Ντερνέκι» Δήμου Χαλκιδέων» προϋπολογισμού δαπάνης 52.908,75 ευρώ (χωρίς Φ.Π.Α.) […]
Πρόσκληση για την παροχή εξειδικευμένων υποβρύχιων εργασιών για την αποκατάσταση βλάβης σε υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης
Η ΔΕΥΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται για την παροχή εξειδικευμένων υποβρύχιων εργασιών για την αποκατάσταση βλάβης σε υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης διατομής DN315, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.
Η προσφορά σας να σταλεί στο Γραφείο Προμηθειών ή στο e-mail gprom@deyax.gr έως τις 04-12-2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ.
Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου ή Υπεύθυνη Δήλωση.
β. Φορολογική ενημερότητα
γ. Ασφαλιστική ενημερότητα (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016)
δ. Αντίγραφο λογαριασμού ύδρευσης και αποχέτευσης.
ε. Άδεια λειτουργίας καταδυτικού συνεργείου
Τα δικαιολογητικά από (α) έως και (γ) θα υποβάλλονται με την προσφορά ή έστω σε σημείο πριν την ανάθεση.
Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016 καθώς και η προηγούμενη εξόφληση τυχόν οφειλών του Προμηθευτή προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ
Η Υπεύθυνη
Γραφείου Προμηθειών
Ελένη Μαστρογιάννη
Θεωρήθηκε
Η Δ/ντρια Διοικ/κών
& Οικονομικών Υπηρεσιών
Νίκη Ζαχαρού
Σχετικά Άρθρα
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών σε αγωγό στην οδό Αρεθούσης, θα έχουμε διακοπή νερού διάρκειας 2 περίπου ωρών (15:30-17:30), που θα επηρεάσει την γύρω περιοχή. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.