Πρόσκληση για την «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΩΡΙΩΝΟΣ & ΙΠΠΟΒΟΤΩΝ»

Για την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων επί της οδού Ωρίωνος Δ.Ε. Χαλκίδας του Δήμου Χαλκιδέων σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Περιγραφή, Προϋπολογισμός, Προμέτρηση, Τιμολόγιο, Αντιστίχιση με ΕΤΕΠ, ΕΣΥ).

Το αντικείμενο της παρούσας είναι η επέκταση του δικτύου αποχέτευσης Ομβρίων με αγωγό διαμέτρου Φ/250, μήκους 85,00 μέτρων επί της οδού Ωρίωνος, από την οδό Πήλικα μέχρι τη συμβολή με την οδό Ιπποβοτών, από σωλήνες συμπαγούς τοιχώματος PVC-U SDR 41, η κατασκευή ενός φρεατίου επίσκεψης και ελέγχου και 8 φρεατίων υδροσυλλογής με τις διασυνδέσεις (20,00μ.) με το κεντρικό δίκτυο με αγωγό διαμέτρου Φ200/ PVC-U SDR 41.

Η εν λόγω περιοχή με την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων θα προστατευθεί αντιπλημμυρικά και θα ανακουφιστεί σημαντικά κατά τη διάρκεια των έντονων βροχοπτώσεων.

Στη μελέτη περιλαμβάνεται η πλήρης αποκατάσταση των σημείων παρέμβασης στην προτέρα κατάσταση.

Τα προϊόντα εκσκαφής θα μεταφέρονται σε κατάλληλο χώρο και η πλήρωση του σκάμματος θα γίνει με άμμο προέλευσης λατομείου για την έδραση, τον εγκιβωτισμό και την προστασία του αγωγού, με θραυστό υλικό λατομείου (3Α) και κατάλληλα προιόντα εκσκαφών με συμπύκνωση.

Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 14.930,44 € (χωρίς επιβάρυνση Φ.Π.Α. κατ’ εφαρμογή του άρθρου 1 του ν. 4281/2014.) (cpv: 45231300-8 «Κατασκευαστικές εργασίες για αγωγούς ύδρευσης και αποχέτευσης»)

Παρατηρήσεις:
1) Οι προσφορές θα πρωτοκολληθούν και θα παραληφθούν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ως την Τρίτη 10/08/2021 στις 13.00 μ.μ. στο Γρ. Πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας.
2) Πληροφορίες για το έργο θα δίνονται από την Τεχνική Υπηρεσία (κ. Πουλημενάκος).
3) Η προσφορά θα παραδοθεί σε κλειστό φάκελο υπογεγραμμένο από τον οικονομικό φορέα και θα αναγράφει επάνω: «ΠΡΟΣΦΟΡΑ για το έργο: «Επέκταση Δικτύου Αποχέτευσης Ομβρίων επί της οδού Ωρίωνος & Ιπποβοτών».

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΧΑΛΚΙΔΑΣ
«Η ΑΡΕΘΟΥΣΑ»

4) Ο οικονομικός φορέας απαιτείται να διαθέτει και να προσκομίσει κατάλληλο εργοληπτικό πτυχίο σε ισχύ κατηγορίας Υδραυλικών ((εγγεγραμμένοι εγγεγραμμένοι σταστα ΜΕΕΠ για έργα κατηγορίαςΜΕΕΠ για έργα κατηγορίας ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ή στα Νομαρή στα Νομαρχχιαιακά Μητρώα στηνκά Μητρώα στην κατηγορίακατηγορία των των ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ έργωνέργων).

5) Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, θα πρέπει μαζί με την προσφορά να μας αποσταλλούν και τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α) Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου ή Υπεύθυνη Δήλωση. Η υποχρέωση αφορά: αα) Φυσικά Πρόσωπα, ββ) σε περιπτώσεις εταιρειών παριορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.) τους διαχειριστές, γγ) σε περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.) τον Διευθύνοντα Σύμβουλο καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
β) Φορολογική Ενημερότητα.
γ) Ασφαλιστική Ενημερότητα (άρθρο 80 παρ.2 του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).
δ) Πιστοποιητικά εκπλήρωσης οικονομικών υποχρεώσεων προς τους επαγγελματικούς τους φορείς.
ε) Εφόσον πρόκειται για νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομομοποίησης του νομικού προσώπου (άρθρο 93 του Ν. 4412/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).
Τα δικαιολογητικά αυτά θα υποβάλλονται με την προσφορά ή έστω σε χρονικό σημείο πριν την ανάθεση.
6) Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.
7) Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν. 4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
8) Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται όλες οι κρατήσεις για φόρους και ασφαλιστικές εισφορές εκτός του Φ.Π.Α.

Κατεβάστε όλα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

14 Νοέ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια αναλωσίμων υλικών, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη αποκλεισμού από […]

27 Μαρ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την επισκευή του αρ. κυκλοφ. XAN 1427 υπηρεσιακού οχήματος, ήτοι αναλυτικά: 1 τμχ μπαταρία 100 ΑΗ Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP