Πρόσκληση για την ανάθεση υπηρεσιών ασφάλισης των οχημάτων της ΔΕΥΑΧ

Η Δ.Ε.Υ.Α. Χαλκίδας ανακοινώνει  ότι προτίθεται να προβεί στην ανάθεση υπηρεσιών ασφάλισης των οχημάτων της με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης (άρθ. 328 του ν. 4412/2016), διάρκειας ενός έτους, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Περιγραφή, προϋπολογισθείσας δαπάνης ποσού 9.800,00 € (ποσό μικτών ασφαλίστρων).

Η επιλογή του Παρόχου θα γίνει με κριτήριο ανάθεσης τη συμφερότερη προσφορά βάσει χαμηλότερης τιμής και για το σύνολο των ασφαλισμένων οχημάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν αίτηση για να παραλάβουν φωτοαντίγραφα των αδειών κυκλοφορίας όλων των υπό ασφάλιση οχημάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να συμπεριλάβουν στην προσφορά τους τα εξής δικαιολογητικά:

  1. Φωτοαντίγραφο της αίτησης που έχουν υποβάλει στο Γραφείο Πρωτοκόλλου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. για την παραλαβή των αδειών κυκλοφορίας.
  2. Εφόσον πρόκειται για νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του νομικού προσώπου (άρθρο 93 του Ν.4412/2016). Τυχόν Πιστοποιητικά ΓΕΜΗ θα είναι έκδοσης τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την υποβολή  τους.
  3. Απόσπασμα ποινικού μητρώου ή Υπεύθυνη Δήλωση. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
  4. Ασφαλιστική ενημερότητα (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016) που εκδίδεται από την αρμόδια αρχή, σε ισχύ την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς.
  5. Φορολογική Ενημερότητα σε ισχύ την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς.
  6. Πιστοποιητικό εγγραφής στο Επιμελητήριο σε ισχύ την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς.
  7. Βεβαίωση της ασφαλιστικής επιχείρησης στην οποία θα βεβαιώνεται ότι υπάρχει αντιπρόσωπος ή πράκτορας ή  μεσίτης ή  ασφαλιστικός σύμβουλος κ.λ.π. με έδρα το Δήμο Χαλκιδέων και ότι ο συγκεκριμένος αντιπρόσωπος ή ή πράκτορας ή  μεσίτης ή  ασφαλιστικός σύμβουλος κ.λ.π. θα αναλάβει τη διεκπεραίωση οποιασδήποτε υποθέσεως αφορά το ασφαλισμένο όχημα της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. σε περίπτωση ατυχήματος. Μαζί με τη βεβαίωση θα υποβληθεί τουλάχιστον μια υπεύθυνη δήλωση με επικύρωση του γνησίου της υπογραφής ( ή ψηφιακά υπογεγραμμένη) του τοπικού αντιπροσώπου, ο οποίος θα αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση οποιασδήποτε υποθέσεως αφορά στο ασφαλισμένο όχημα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους μέχρι και 14/12/2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στο Γραφείο Πρωτοκόλλου της Επιχείρησης.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του Παρόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016.

Για πληροφορίες και την τεχνική περιγραφή των υπηρεσιών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (αρμόδιοι υπάλληλοι κ. Μαστρογιάννη Ελένη και κ. Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα , τηλ. 22210-62615, Fax: 22210-62617, e-mail : gprom @deyax.gr) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Η δαπάνη θα βαρύνει τον Κ.Α. 620501 του προϋπολογισμού της επιχείρησης οικονομικού έτους 2020.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη Γραφείου                                Η Δ/ντρια Διοικ/κών

Προμηθειών Δ.Ε.Υ.Α.Χ.                              & Οικ/κών Υπηρεσιών

Ελένη Μαστρογιάννη                                 Νίκη Ζαχαρού

 

Σχετικά Άρθρα

23 Σεπ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ενός θερμοσίφωνα για το κτίριο του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Ν. Αρτάκης, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την […]

3 Νοέ

Για την αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων επί της Παρόδου Προέδρου Πάττα στην περιοχή Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Ληλαντίων, σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Περιγραφή, Προϋπολογισμός, Προμέτρηση, Τιμολόγιο, Αντιστίχιση με ΕΤΕΠ, ΕΣΥ). To αντικείμενο της παρούσας αφορά στην αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων επί της Παρόδου Προέδρου Πάττα στην περιοχή Αγ. Νικολάου Δ.Ε. Ληλαντίων του […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP