Πρόσκληση για την ανάθεση του έργου με τίτλο “ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΛΕΥΚΑΝΤΙΟΥ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ Δ.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ”

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), διακηρύσσει, ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: “ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΚΛΑΔΩΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ, ΛΕΥΚΑΝΤΙΟΥ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΥ Δ.Ε. ΛΗΛΑΝΤΙΩΝ” με προϋπολογισμό 1.240.000,00 ευρώ (άνευ ΦΠΑ).

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Ν.4412/2016, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 4782/2021 και ισχύει κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσης στο ΚΗΜΔΗΣ, στον Ελληνικό τύπο και στην ιστοσελίδα της ΔΕΥΑΧ.

Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει σύμφωνα με την “ανοικτή διαδικασία” των αρθ. 264 και 311 του Ν. 4412/2016, όπως ισχύουν και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 16/12/2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00.

Για περισσότερες λεπτομέρειες κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

13 Φεβ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια Τεσσάρων (4) καινούργιων αντλιών ισχύος 2,2 KW, εκ’ των οποίων οι Δυο (2) θα είναι της εταιρείας FLYGT και οι άλλες Δυο (2) θα είναι της εταιρείας ABS-SULZER (με ποδαρικά) ή ισοδύναμων εταιρειών, οι οποίες προορίζονται για τα Φρεάτια Ανύψωσης Πίεσης (Φ.Α.Π.) του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων της […]

11 Δεκ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την επισκευή του με αρ. κυκλοφ. ΜΕ 61605 εκσκαφέα της Επιχείρησης, ήτοι αναλυτικά: 8 λίτρα λάδι κινητήρα 16 λίτρα  λάδι τρικούβερτου 1 δοχείο βαλβολίνης 1 τμχ φίλτρο λαδιού 1 τμχ φίλτρο αέρος 1 τμχ φίλτρο υδραυλικού Εργασία αλλαγής λαδιών , φίλτρων και βαλβολίνης Εργασία διαρροών  μαστών Σε εφαρμογή της  […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP