Πρόσκληση για την ανάθεση της αποκατάστασης των πεζοδρομίων στις Δ.Ε. του Δήμου Χαλκιδέων

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την αποκατάσταση των πεζοδρομίων στις Δ.Ε. του Δήμου Χαλκιδέων μετά από εξωγενείς επεμβάσεις (βλάβες και συνδέσεις στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης ακαθάρτων),  σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου έκδοσης τελευταίου τριμήνου ή Υπεύθυνη Δήλωση σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 7αγ του άρθρου 43 του ν.4605/2019. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

β. Φορολογική ενημερότητα σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς.

γ. Ασφαλιστική ενημερότητα σε ισχύ κατά την ημερομηνία υποβολής της προσφοράς (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016) που εκδίδεται από την αρμόδια αρχή.

δ. Εφόσον πρόκειται για  νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του νομικού προσώπου (άρθρο 93 του Ν.4412/2016). Τυχόν πιστοποιητικά ΓΕΜΗ, να είναι έκδοσης εντός τριάντα εργάσιμων ημερών από την υποβολή τους.

Τα ως άνω  δικαιολογητικά θα υποβάλλονται με την προσφορά ή έστω σε σημείο πριν την ανάθεση.

Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές.

Δεν απαιτείται εγγύηση συμμετοχής και εγγύηση καλής εκτέλεσης για τις συμβάσεις αξίας ίσης ή κατώτερης από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

Αναφορικά με τον τρόπο πληρωμής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για πληρωμή του αναδόχου, ισχύουν οι όροι του άρθρου 200 του Ν.4412/2016 καθώς και η προηγούμενη εξόφληση τυχόν οφειλών του αναδόχου προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Θα προτιμηθεί τρόπος πληρωμής με πίστωση τριών μηνών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου.

Η προσφορά πρέπει να αποσταλεί στο Γραφείο Προμηθειών της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. ή μέσω e-mail gprom@deyax.gr, το αργότερο έως 19-04-2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.

Κατεβάστε την τεχνική έκθεση πατώντας εδώ

 

Η Υπεύθυνη Γραφείου                          Η Δ/ντρια Διοικ/κών

Προμηθειών Δ.Ε.Υ.Α.Χ.                        & Οικ/κών Υπηρεσιών

Ελένη Μαστρογιάννη                            Νίκη Ζαχαρού

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

24 Οκτ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια έξι (6) αντεπίστροφων βαλβίδων (ακαθάρτων) τύπου σφαίρας 16atm, τα οποία πρόκειται να  τοποθετηθούν σε αντλιοστάσια ακαθάρτων και δυο φύλλων λαμαρίνα γαλβανιζέ διαστάσεων 1.250 Χ 2.500 Χ 1, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι προκειμένου να γίνει δεκτή η προσφορά των ενδιαφερομένων θα πρέπει να συνοδεύεται από […]

22 Νοέ

Η ΔΕΥΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την επισκευή τριών αντλιών της  Εγκατάστασης του Κέντρου Λυμάτων Χαλκίδας, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Η προσφορά  σας να σταλεί στο Γραφείο Προμηθειών το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από  τις 27-11-2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP