Πρόσκληση για την ανάθεση μελέτης με τίτλο: “ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΡΟΥ Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ”

Η ΔΕΥΑ Χαλκίδας, προκηρύσσει ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάθεση της μελέτης «Υλοποίηση Σχεδίου Ασφάλειας Νερού ΔΕΥΑ Χαλκίδας» με προϋπολογισμό 61.727,40 Ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%), με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας τιμής. Η μελέτη χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών με ΣΑΕ 055 2017ΣΕ05500010 μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει προσφορά για το σύνολο της μελέτης. Η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται σε είκοσι τέσσερις (24) μήνες από την υπογραφή συμφωνητικού.

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες), εγγυητική επιστολή συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό των χιλίων διακοσίων τριάντα τεσσάρων ευρώ και πενήντα πέντε λεπτών (1.234,55€). Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς, ήτοι μέχρι 24/10/2023.

Ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης του Συστήματος www.promitheus.gov.gr, (A/A συστήματος 191578) και ως ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών ορίζεται η 23/09/2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ., ενώ ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης προσφορών από τη Δ.Τ.Υ. της ΔΕΥΑ Χαλκίδας, ορίζεται η 29/09/2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ.

Πληροφορίες Κανάρης Σταμάτης, τηλ. 2221061317 (τις εργάσιμες ημέρες και ώρες).

Για περισσότερες λεπτομέρειες κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

5 Αυγ

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια υλικών τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από το τμήμα Η/Μ Λαμψάκου, σύμφωνα  με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς της ως άνω προμήθειας στον χώρο που θα υποδείξει η Υπηρεσία βαρύνουν τον Προμηθευτή. Κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η συμφερότερη προσφορά βάσει τιμής για το σύνολο των ειδών. […]

18 Οκτ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια μικρών εργαλείων τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από τα συνεργεία ύδρευσης,  σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι προκειμένου να γίνει δεκτή η προσφορά των ενδιαφερομένων θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο λογαριασμού ύδρευσης και αποχέτευσης. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP