Πρόσκληση για προσφορά για το έργο: «ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ»

Για τα έργα αποκατάστασης με ασφαλτικό μετά από εργασίες Ύδρευσης- Αποχέτευσης, σύμφωνα και με τα συνημμένα (Τεχνική Περιγραφή, Προϋπολογισμός, Προμέτρηση, Τιμολόγιο, Αντιστοίχιση με ΕΤΕΠ, ΕΣΥ, Σ.Α.Υ.-Φ.Α.Υ).
Για την αποκατάσταση με ασφαλτικό των τομών μετά από εργασίες στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης Δήμου Χαλκιδέων, απαιτούνται οι παρακάτω εργασίες:
1) Κοπή οδοστρώματος με ασφαλτοκόπτη, όπου απαιτείται.
2) Κατασκευή βάσης οδοστρωσίας πάχους έως 15 cm με συμπύκνωση του θραυστού υλικού με χρήση κατάλληλου δονητικού μέσου. Διαμόρφωση επίπεδης επιφάνειας με χρήση κυλίνδρου.
3) Συμπύκνωση επιχώματος χάνδακα με δονητική πλάκα επί υδραυλικής σφύρας μέχρι αρνήσεως. Σε περίπτωση που η υφιστάμενη στρώση δε συμπυκνώνεται περαιτέρω, αφαίρεση εδαφικού υλικού για την επίτευξη τελικής επιφάνειας σκάφης από 5 έως 10 cm κάτω από την υφιστάμενη ερυθρά της οδού.
4) Προμήθεια, μεταφορά επιτόπου και διάστρωση θραυστού υλικού λατομείου σύμφωνα με την ΠΤΠ 0-155 για την κατασκευή οδοστρωσίας σε στάθμη 5 cm χαμηλότερα από την τελική στάθμη της ασφαλτικής στρώσης.
5) Ασφαλτική προεπάλλειψη με ασφαλτικό διάλυμα τύπου ΜΕ-Ο κατά τις ΠΤΠ ΑΣ-11 και Α-201.
6) Εργασία διάστρωσης και συμπύκνωσης ασφαλτικού υλικού κυκλοφορίας, συμπυκνωμένου μέσου πάχους 5 cm, σύμφωνα με την ΠΤΠ Α-265 με τις τοπικές μεταφορές.
Το έργο είναι αναγκαίο για την πλήρη αποκατάσταση των τομών μετά από συνδέσεις ή βλάβες στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης σε διάφορα σημεία των Δ.Ε. του Δήμου Χαλκιδέων.
Για την ανωτέρω εργασία απαιτείται ειδικός εξοπλισμός για ασφαλτοστρώσεις (οδοστρωτήρας, κόπανος, φορτηγό κλπ.).
Στην τιμή προσφοράς θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα απαιτούμενα υλικά.
Ο προϋπολογισμός για τα έργα αποκατάστασης με ασφαλτικό μετά από εργασίες Ύδρευσης- Αποχέτευσης, (cpv: 45233222-1) για 1.100 μ2 επιφάνειας ασφαλτόστρωσης, ανέρχεται στο ποσό των 22.898,02 € (χωρίς επιβάρυνση Φ.Π.Α. κατ’ εφαρμογή του άρθρου 1 του ν. 4281/2014.).

Οι προσφορές θα πρωτοκολληθούν και θα παραληφθούν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ως την Τρίτη 16/05/2023 στις 13.00 μ.μ. στο Γρ. Πρωτοκόλλου της Υπηρεσίας.

Πληροφορίες για το έργο θα δίνονται από την Τεχνική Υπηρεσία (κ. Πουλημενάκος).

Σχετικά Άρθρα

5 Ιούν

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια υλικών αναλωσίμων που είναι απαραίτητα για το τμήμα λειτουργίας και συντήρησης αντλιοστασίων και δικτύων αποχέτευσης, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς των ως άνω ειδών στον τόπο παράδοσης που θα υποδείξει η αρμόδια υπηρεσία της Επιχείρησης βαρύνουν τον Προμηθευτή. Σε εφαρμογή της […]

9 Αυγ

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την επισκευή του αρ. κυκλοφ. XAA 5322 υπηρεσιακού οχήματος, ήτοι αναλυτικά: 1 τμχ βάση μηχανής 1 τμχ τρόμπα νερού Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP