Προκήρυξη σύμβασης ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου παροχής γενικών υπηρεσιών: «Λειτουργία και Συντήρηση Κέντρων Λυμάτων ΔΕΥΑΧ»

Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας ( Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) διακηρύσσει, Ανοικτό ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την παροχή γενικών υπηρεσιών με τίτλο «Λειτουργία και Συντήρηση Κέντρων Λυμάτων ΔΕΥΑΧ» με προϋπολογισμό ποσού τριακοσίων εξήντα τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων ευρώ (364.200,00 ), χωρίς το Φ.Π.Α, και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος. 

Πληροφορίες: Μαστρογιάννη Ελλένη, τηλ.: +30 22210 62615 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 29/11/2021 και ώρα 14:30

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

19 Φεβ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών σε δίκτυο Ύδρευσης της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα έχουμε διακοπή νερού  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΩΝ  (10:30 – 12:30) προκειμένου να επισκευαστεί η βλάβη. Θα επηρεαστεί η περιοχή της Παραλίας Αυλίδας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Εκ της ΔΕΥΑΧ

5 Αυγ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια εργαλείων, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς των ως άνω υλικών στον χώρο που θα υποδείξει η Υπηρεσία βαρύνουν τον Προμηθευτή. Κριτήριο ανάθεσης ορίζεται η συμφερότερη προσφορά βάσει συνολικά χαμηλότερης τιμής. Στην προσφορά θα πρέπει να αναγράφεται ο χρόνος παράδοσης και εγγύησης […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP