Προκήρυξη για την Επιλογή Αναδόχου Παροχής Γενικών Υπηρεσιών «Συντήρηση Η/Μ Εγκαταστάσεων και δικτύων αποχέτευσης»

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) διακηρύσσει, Ανοικτό ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την παροχή γενικών υπηρεσιών με τίτλο «Συντήρηση Η/Μ Εγκαταστάσεων και δικτύων αποχέτευσης» με προϋπολογισμό ποσού 429.600,00 € μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (εκτιμώμενη αξία συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ: € 532.704,00) και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Πληροφορίες: Τεχνική Υπηρεσία, Σμπιλίρης Νικόλαος & Τσαπώνης Ιωάννης, τηλ 2221061317, φαξ 2221061428, email: support@deyax.gr).

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 27/06/2024 και ώρα 14:30.

Για περισσότερες λεπτομέρειες κατεβάστε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

20 Νοέ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει τη μεταφορά της μηχανογραφικής εφαρμογής  που χρησιμοποιείται από το Γραφείο Αποθήκης και Διαχείρισης Υλικών από παλαιό (και μη λειτουργικό) ηλεκτρονικό υπολογιστή σε νέο καθώς και την αντίστοιχη μεταφορά των αρχείων και δεδομένων της τρέχουσας χρήσης και προηγουμένων, σύμφωνα  με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του […]

6 Δεκ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια υλικών (σκούπες) για την  Εγκατάσταση του Κέντρου Λυμάτων Νέας Αρτάκης και το Κέντρο Λυμάτων Χαλκίδας, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Ο προσφέρων τα παραπάνω υλικά υποχρεούται να προσκομίσει δείγμα για αξιολόγηση κατά την κατάθεση της προσφοράς του και το κόστος αποστολής των δειγμάτων βαρύνει τον προσφέροντα. […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP