Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις περιοχές Άγιος Στέφανος, Δύο Δέντρα και Μακεδονικά

Η Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο του έργου “Κατασκευή αγωγού υδροδότησης Νέου Νοσοκομείου”, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης του νέου αγωγού υδροδότησης του Νέου Νοσοκομείου με τη δεξαμενή Βαθροβουνίου, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου από ώρα 00:00 το βράδυ έως και 05:00 τα ξημερώματα.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα χρειαστεί να γίνει προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης, η οποία θα επηρεάσει τις περιοχές Άγιος Στέφανος, Δύο Δέντρα και Μακεδονικά.

Το έργο θα εκτελεστεί κατά τις νυχτερινές ώρες, προκειμένου να προκαλέσει τη μικρότερη δυνατή όχληση. Ζητούμε την κατανόηση των κατοίκων στο σημείο, που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες, καθώς και όλων των δημοτών, που θα επηρεαστούν.

Σχετικά Άρθρα

2 Απρ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια υλικών για την τροποποίηση των εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων του Διυλιστηρίου της Δ.Ε Αυλίδας, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί […]

28 Δεκ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια ηλεκτρολογικών υλικών, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα παρακάτω δικαιολογητικά: α. Απόσπασμα ποινικού μητρώου. Η […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP