Διακοπή υδροδότησης λόγω προγραμματισμένων εργασιών

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.)

Ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο δίκτυο Ύδρευσης της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στο κέντρο της Χαλκίδας, θα έχουμε πιθανή διακοπή νερού σήμερα Δευτέρα 07-11-2022 από τις 23:00 το βράδυ έως τις 3:00 το πρωί της Τρίτης 08-11-2022. Η διακοπή θα επηρεάσει  το κέντρο της Χαλκίδας, την περιοχή της παραλίας, της Πυροσβεστικής, γύρω από την οδό Αβάντων.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Εκ της ΔΕΥΑΧ

Σχετικά Άρθρα

20 Απρ

Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ ανακοινώνει ότι, παρ’ όλη την ολοήμερη προσπάθεια των συνεργείων της, δεν κατέστη έως το βράδυ δυνατός ο εντοπισμός της αιτίας των προβλημάτων υδροδότησης στην περιοχή Νέα Κύζικος της Δ.Ε. Αρτάκης. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό και την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό.

14 Μάι

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια αναλώσιμων υλικών, σακούλες βαρέως τύπου, απαραίτητες σε εργασίες συντήρησης και επισκευής των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης, καθαρισμό αντλιοστασίων ακαθάρτων, καθώς και για τη μεταφορά λογαριασμών ύδρευσης-αποχέτευσης,  σύμφωνα  με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς των ως άνω υλικών στον χώρο που θα υποδείξει η […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP