Διακοπή υδροδότησης λόγω έκτακτης βλάβης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.),  ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτων εργασιών σε δίκτυο Ύδρευσης της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα έχουμε διακοπή νερού  ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΩΝ  (10:00 – 14:00) προκειμένου να επισκευαστεί η βλάβη που προκλήθηκε από εργασίες φυσικού αερίου.

H διακοπή θα επηρεάσει την περιοχή του κέντρου της Χαλκίδας, (οδούς Αντωνίου, Βύρωνος, Περικλέους Σταύρου, Τσιριγώτη, τμήμα της Αβάντων, Αγγελάτου, Κακαρά και Βουδούρη).

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Εκ της ΔΕΥΑΧ

 

Σχετικά Άρθρα

14 Οκτ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Χαλκίδας – Δευαχ ενημερώνει τους πολίτες ότι, λόγω βλάβης που προκλήθηκε από τις εργασίες επέκτασης του φυσικού αερίου, στο δίκτυο ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα υπάρξει διακοπή νερού για 2 περίπου ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης Χαλκίδας.

22 Φεβ

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι την Παρασκευή 23-02-2024 και από τις 23:00 – 06:00 (πρωινές ώρες Σαββάτου), θα γίνει  προγραμματισμένη εργασία στον αγωγό των Ερίων που τροφοδοτεί μεγάλο τμήμα της πόλης της Χαλκίδας. Αν και οι εργασίες θα γίνουν τις μεταμεσονύχτιες ώρες για τον επιρρεασμό όσο γίνεται μικρότερου αριθμού καταναλωτών, παρ΄όλα συτά ανάλογα με τις καταναλώσεις, […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP