Έκτακτη διακοπή υδροδότησης

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω εκτάκτων εργασιών σε δίκτυο Ύδρευσης της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα έχουμε διακοπή νερού για 1 περίπου ώρα (11:30-12:30). Η διακοπή θα επηρεάσει  την περιοχή Παπαθανασίου μέχρι τον Αγ. Ταξιάρχη, την περιοχή Πελοποννησίων, καθώς και γύρω από το Γήπεδο Χαλκίδας στην οδό Χαϊνά.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Εκ της ΔΕΥΑΧ

Σχετικά Άρθρα

14 Ιαν

Η Δημοτική Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω βλάβης που προκλήθηκε από εργασίες για το φυσικό αέριο σε δίκτυο Ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. στην οδό Σκύρου στην περιοχή Αλωνάκι, θα έχουμε διακοπή νερού διάρκειας περίπου 4 ωρών (έως 14.30) προκειμένου να επισκευαστεί η βλάβη. Θα επηρεαστεί η περιοχή Αλωνάκι καθώς και η περιοχή […]

8 Αυγ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτης βλάβης σε αγωγό Ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ, θα έχουμε διακοπή νερού σήμερα Δευτέρα 08/08/2022 διάρκειας περίπου 2 ωρών (09:00-11:00 ) που θα επηρεάσει την Παραλία Αυλίδας στη θέση Πούντα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP