Έγκριση ρύθμισης οφειλών ύδρευσης των καταναλωτών

Με τη με αρ. 58 απόφαση του ΔΣ της ΔΕΥΑ Χαλκίδας, λόγω των οικονομικών δυσκολιών, που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας covid-19, προς διευκόλυνση των καταναλωτών εγκρίθηκε η ρύθμιση οφειλών ύδρευσης, ως εξής:

  1. Οι δόσεις να μην είναι περισσότερες από 50 μηνιαίες και ισόποσες. Κάθε δόση πλην της τελευταίας να μην είναι μικρότερη των είκοσι ευρώ (20€).
  2. Εάν η οφειλή πληρωθεί εφ’ άπαξ να αφαιρούνται οι τόκοι.
  3. Αν παρέλθει 1 μήνας από την ημερομηνία λήξης εκάστης δόσης τότε η ρύθμιση θα καταργείται αυτοδίκαια και δεν θα μπορούν να υπαχθούν σε νέα ρύθμιση διακανονισμού.
  4. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση του διακανονισμού να είναι η εξόφληση των τρεχόντων λογαριασμών.
  5. Η αίτηση του οφειλέτη για υπαγωγή στη ρύθμιση να υποβάλλεται στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης. Για τη ρύθμιση το αίτημα να εξετάζεται από τον Γενικό Δ/ντη της ΔΕΥΑΧ, κατόπν σχετικής εισήγησης της Οικονομικής Υπηρεσίας.

Σχετικά Άρθρα

20 Αυγ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας( Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), διακηρύσσει, Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για τη Μίσθωση Μηχανημάτων Έργων και Μεταφορικών Μέσων, με προϋπολογισμό ποσού εκατόν ενενήντα μία χιλιάδων πεντακοσίων σαράντα ευρώ (191.540,00 €) χωρίς το Φ.Π.Α, και με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει της τιμής, σύμφωνα […]

12 Μάι

Γνωστοποιείται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 26 του Ν. 4024/2011 και της αριθμ. ΔΙΣΚΠΟ/Φ.18/οικ.21508/4-11-2011 (ΦΕΚ 2540/Β΄/7-11-2011) Απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, την Παρασκευή 15/05/2020 και ώρα 11:00 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. (4ος όροφος), Νεοφύτου 69 – Χαλκίδα, θα διενεργηθεί από την αρμόδια επιτροπή που έχει […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP