Προκήρυξη σύμβασης ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου σύμβασης με τίτλο: “«ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ»

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χαλκίδας ( Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) διακηρύσσει Επαναληπτικό Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την παροχή γενικών
υπηρεσιών με τίτλο «Παροχή υπηρεσίας ασφάλισης προσωπικού και οχημάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ.», συνολικού προϋπολογισμού 98.000,00 € χωρίς επιβάρυνση ΦΠΑ 24% και με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής και θα διεξαχθεί βάσει του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 147/Α΄/08.08.2016) Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών είναι η 06/06/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:30.

Πληροφορίες: Μαστρογιάννη Ελένη, τηλ.: +30 22210 62615 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε όλα τα σχετικά έγγραφα πατώντας εδώ

Σχετικά Άρθρα

19 Ιούλ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια και εγκατάσταση τριών (3) κλιματιστικών, ψυγείου και δύο (2) ανεμιστήρων δαπέδου για τις ανάγκες του Κέντρου Λυμάτων Χαλκίδας,  σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς και εγκατάστασης των ως άνω ειδών στον τόπο παράδοσης που θα υποδείξει η αρμόδια υπηρεσία της Επιχείρησης βαρύνουν […]

3 Ιαν

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης, σήμερα Παρασκευή 3 Ιανουαρίου από τις 9.00 ως τις 12.00, λόγω έκτακτης βλάβης σε αγωγό ύδρευσης στη συμβολή των δρόμων Δελαγραμμάτικα και Ιστιαίας. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από τις εργασίες της Δ.Ε.Υ.Α.Χ είναι οι Πελοποννησίων, Παπαθανασίου και Κουρέντι.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP