Προγραμματισμένες εργασίες στον αγωγό των Ούγγρων στις 27-6-2024

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές, ότι την Πέμπτη 27-6-2024 από τις 08:00 έως 14:00, θα γίνει  προγραμματισμένη αποκατάσταση βλάβης στον κεντρικό αγωγό του εξωτερικού υδραγωγείου Ούγγρων  που τροφοδοτεί μεγάλο τμήμα της Δ.Ε. Χαλκίδας.

Οι περιοχές που ενδεχομένως επηρεαστούν είναι: Παραλία Λουκισίων, Δροσιά, Οντάθι, υψηλή ζώνη Κανήθου (Ποσειδωνία, κλειστό Κανήθου), υψηλή ζώνη Χαλκίδας (Καναπίτσα, Ρεγκούκου).

Παρακαλούμε για τη λελογισμένη χρήση νερού προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η όχληση  στους καταναλωτές κατά το διάστημα των εργασιών.

 

Εκ της ΔΕΥΑΧ

Σχετικά Άρθρα

4 Δεκ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω έκτακτης βλάβης σε αγωγό του  δικτύου Ύδρευσης της  Δ.Ε.Υ.Α.Χ., θα έχουμε διακοπή νερού για 3 περίπου ώρες (08:30-11:30). Η διακοπή θα επηρεάσει  τις περιοχές Οντάθι καθώς και  Ξυρόβρυσης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.   Εκ της  ΔΕΥΑΧ

30 Μαρ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια των απαραίτητων αναλωσίμων που θα χρησιμοποιούνται από τα συνεργεία ύδρευσης, σύμφωνα  με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Επισημαίνεται ότι τα έξοδα μεταφοράς των ως άνω υλικών στον χώρο που θα υποδείξει η Υπηρεσία βαρύνουν τον Προμηθευτή. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP