Ανακοίνωση

Η ΔΕΥΑΧ, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Επιχείρησης και του Δήμου Χαλκιδέων, ενημερώνει τους Δημότες ότι, λόγω εκτάκτων εργασιών που ακολούθησαν την προγραμματισμένη αποκατάσταση βλάβης στο Εξωτερικό Υδραγωγείο Ερίων (περιοχή Καθενών) αναμένεται να αποκατασταθεί η ομαλή υδροδότηση από την ώρα  5.00 μ.μ. στις περιοχές που επηρεάσθηκαν από την διακοπή.

Οι περιοχές που έχουν επηρεασθεί είναι Παραλιακή Ζώνη Χαλκίδας ως Παπαθανασίου, Δοκό, περιοχή Δάριγκ, περιοχή ΚΤΕΛ, περιοχή οδού Χαλκιδικής, περιοχή Πελοποννησίων, περιοχή ΔΕΛΤΑ και παλαιά Πειραική-Πατραική.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. καταβάλλει  μέσω των συνεργείων της  κάθε δυνατή προσπάθεια, χρησιμοποιώντας το σύνολο των αποθεμάτων της και τροφοδοτώντας εναλλακτικά περιοχές, προκειμένου να συμπτύξει, όσο είναι δυνατόν, τη ζώνη διακοπής υδροδότησης.

Σχετικά Άρθρα

15 Μάι

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης & Αποχέτευσης Χαλκίδας σας ενημερώνει ότι λόγω έκτακτης βλάβης σε αγωγό ύδρευσης, η περιοχή Παλιό Χωριό Βασιλικού θα παρατηρήσει διακοπές ύδρευσης για περίπου τρεις ώρες, έως τις 17.30. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

2 Ιούλ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την προμήθεια και εγκατάσταση μιας (1) ΕΜΦΑΚΕΛΩΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ [CPV: 30123000-7] για εισαγωγή φακέλων μεσαίου μεγέθους, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP