Διακοπή υδροδότησης λόγω έκτακτης βλάβης

Η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. σας ενημερώνει ότι λόγω εργασιών φυσικού αερίου προκλήθηκε βλάβη σε αγωγό ύδρευσης με αποτέλεσμα τη διακοπή υδροδότησης στις περιοχές κέντρου, δεξαμενής και νεάπολης. Η διακοπή αναμένεται να διαρκέσει τουλάχιστον δύο (2) ώρες. Τα συνεργεία βρίσκονται ήδη στο σημείο για την αποκατάσταση της βλάβης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Σχετικά Άρθρα

1 Μαρ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την επισκευή χορτοκοπτικών και λοιπών εργαλείων, σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Σε εφαρμογή της  παρ. 9  του άρθρου 107 του Ν.4497/2017 με την οποία προστέθηκε η παρ. 11 στο άρθρο 73 του ν. 4412/2016 δεν απαιτείται να προσκομίσετε μαζί με την οικονομική σας προσφορά, τα δικαιολογητικά περί μη […]

12 Αυγ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω εκτάκτων εργασιών σε αγωγό Ύδρευσης της ΔΕΥΑΧ στην περιοχή του Φάρου, θα έχουμε διακοπή νερού σήμερα Παρασκευή 12/08/2022 διάρκειας περίπου 2 ωρών (9:οο-11:00 ) που θα επηρεάσει το Φάρο Αυλίδας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP