Δελτίο Τύπου

Υπεγράφη εχθές, 6/10/2024, μεταξύ της Προέδρου της ΔΕΥΑΧ, κ. Ιωάννας Δαριβέρη, και του αναδόχου η σύμβαση για το έργο : «Συμπληρωματικά έργα αποχέτευσης όμβριων Δήμου Χαλκιδέων», συνολικού προϋπολογισμού 1.755.376,03 €, με το οποίο θα επιτευχθεί:

  • Η συμπλήρωση του υφιστάμενου αποχετευτικού δικτύου με νέο αγωγό ο οποίος θα οδηγεί τα όμβρια σε τμήμα του οικισμού της Δροσιάς, της Δ.Ε Ανθηδόνας, σε ασφαλή αποδέκτη και συγκεκριμένα στην πλησιέστερη θαλάσσια περιοχή της Παναγίτσας, δίπλα από το Αλιευτικό καταφύγιο της Δροσιάς.
  • Η απαγωγή των όμβριων από τον νέο κόμβο της Εκκλησίας Αγ. Παρασκευής Δροσιάς
  • Η αποφόρτιση από τα όμβρια της κεντρικής πλατείας στο Βαθύ Αυλίδας.
  • Η αποφόρτιση από τα όμβρια στην περιοχή του Γυμνασίου – Λυκείου Βαθέως στην Αυλίδα.

Με το έργο αυτό λύνεται ένα σημαντικό πρόβλημα στους οικισμούς Δροσιάς και Βαθέως καθώς αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά η διαχείριση απορροής των όμβριων υδάτων.

Δείτε το δελτίο τύπου σε pdf εδώ

Η Πρόεδρος ΔΣ/ΔΕΥΑΧ

Ιωάννα Δαριβέρη

Σχετικά Άρθρα

25 Ιούν

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την παροχή γενικών υπηρεσιών με τίτλο «ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ», σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να μας αποστείλετε τα […]

11 Σεπ

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ενδιαφέρεται να αναθέσει την Προμήθεια – Αντικατάσταση και θέση σε λειτουργία δυο Ομαλών Εκκινητών ισχύος 90KW για τις Γεωτρήσεις «Γ3 – Ερίων» Δ.Ε. N. Αρτάκης και «Κρόκου» Δ.Ε. Ληλαντίου,  σύμφωνα με τη συνημμένη Τεχνική Έκθεση. Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 […]

graphics design by citrine.gr
Powered by ΚτΠ
web development by ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP